کیفیت آب

کیفیت آب

کیفیت آب Water quality

کیفیت آب شرح ویژگی های آب:

 شرح ویژگی های آب:

ویژگی های فیزیک
  شیمیایی
 میکروبی

و مقایسه آنها براساس استاندارهای اهداف مصرفی نظیر:

آشامیدنی و تفریحی
کشاورزی و آبرزی پروری
صنایع مختلف نیروگاهی و بهداشتی

فاکتورهای فیزیکی مهم آب:

(Total Dissolved Solids) TDS کل جامدات محلول

اندازه گیری کلیه ترکیبات آلی و غیرآلی محلول درآب، یونها و میکرو گرانولهای کلوییدی کوچکتر از 2 میکرون

واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L

 

(Total Suspended Solids) TSSکل جامدات نا محلول

  اندازه گیری مجموع مواد جامد معلق در آب بزرگتر از 2 میکرون
  واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L

 

TSSکل جامدات نا محلول

کدورت یا توربیدیتی به گل آلودی یا کدر بودن یک سیال گفته می‌شود
  واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L

کیفیت آب

 

TSSپساب

 

فاکتورهای شیمایی مهم آب:

(Electrical conductivity) EC هدایت الکتریکی

عرف قدرت یونی یک محلول برای انتقال جریان برق است .

هر چه میزان جریان برق بیشتری از آب عبور کند ، هدایت الکتریکی آب بالاتر است و نشان میدهد که آب دارای یون های بیشتری است .

آب خالص به دلیل نداشتن یون ، جریان برق را از خود عبور نمی دهد .

واحد اندازه گیری (µs/cm)

 

دسته بندی آب بر اساس EC , TDS

دسته بندی آب بر اساس EC , TDS

دسته بندی آب بر اساس EC , TDS

 

(Total Hardness)سختی کل

سختی آب کیفیتی است که بر اثر وجود بیش از اندازه نمک های محلول کلسیم و منیزیم و تا اندازه آهن، منگنز، آلومینیوم و روی در آن پدید می آید.

سبب می شود که مصرف آب به طور کلی و به ویژه در صنعت دشواری های به وجود آورد.

واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L  می باشد.

سختی اب TH

سختی آب PH

PH

این فاکتور خاصیت اسیدی آب یا قلیایی بودن آن را نشان می دهد.

در حالت کلی مقدار PH آب در بازه صفر تا 14 متغیر بوده و هر چه این فاکتور از 7 کمتر باشد، خاصیت اسیدی آب را افزایش داده و بیشتر بودن این مقدار از 7 نشان دهنده قلیایی بودن آب خواهد بود

فاکتور مهم میکروبی آب

(Total Bacteria Count) TBC بار میکروبی

برآورد کمی تعداد میکرو ارگانیسم های حاضردر نمونه می باشد.

واحد اندازه گیری (CFU/ml) colony-forming bacterial units per milliliter

 


جهت سفارش آزمایش کیفی آب از صفحه فروشگاه بازدید کنید.