سبد خرید خالی است.

0
شرح ویژگی های آب:
ویژگی های فیزیک
شیمیایی
میکروبی
و مقایسه آنها براساس استاندارهای اهداف مصرفی نظیر:
فهرست
Toggleآشامیدنی و تفریحی
کشاورزی و آبرزی پروری
صنایع مختلف نیروگاهی و بهداشتی
(Total Dissolved Solids) TDS کل جامدات محلول
اندازه گیری کلیه ترکیبات آلی و غیرآلی محلول درآب، یونها و میکرو گرانولهای کلوییدی کوچکتر از 2 میکرون
واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L
(Total Suspended Solids) TSSکل جامدات نا محلول
اندازه گیری مجموع مواد جامد معلق در آب بزرگتر از 2 میکرون
واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L
TSSکل جامدات نا محلول
کدورت یا توربیدیتی به گل آلودی یا کدر بودن یک سیال گفته میشود
واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L
(Electrical conductivity) EC هدایت الکتریکی
عرف قدرت یونی یک محلول برای انتقال جریان برق است .
هر چه میزان جریان برق بیشتری از آب عبور کند ، هدایت الکتریکی آب بالاتر است و نشان میدهد که آب دارای یون های بیشتری است .
آب خالص به دلیل نداشتن یون ، جریان برق را از خود عبور نمی دهد .
واحد اندازه گیری (µs/cm)
دسته بندی آب بر اساس EC , TDS
(Total Hardness)سختی کل
سختی آب کیفیتی است که بر اثر وجود بیش از اندازه نمک های محلول کلسیم و منیزیم و تا اندازه آهن، منگنز، آلومینیوم و روی در آن پدید می آید.
سبب می شود که مصرف آب به طور کلی و به ویژه در صنعت دشواری های به وجود آورد.
واحد اندازه گیری PPM یا mgr/L می باشد.
سختی آب PH
این فاکتور خاصیت اسیدی آب یا قلیایی بودن آن را نشان می دهد.
در حالت کلی مقدار PH آب در بازه صفر تا 14 متغیر بوده و هر چه این فاکتور از 7 کمتر باشد، خاصیت اسیدی آب را افزایش داده و بیشتر بودن این مقدار از 7 نشان دهنده قلیایی بودن آب خواهد بود
(Total Bacteria Count) TBC بار میکروبی
برآورد کمی تعداد میکرو ارگانیسم های حاضردر نمونه می باشد.
واحد اندازه گیری (CFU/ml) colony-forming bacterial units per milliliter
جهت سفارش آزمایش کیفی آب از صفحه فروشگاه بازدید کنید.
جستجو
دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
برچسب ها
تبلیغات